Másnap reggel …

Immár 4 év telt el azóta, hogy utoljára írtam ide … hogy mi minden történt azóta? Szerintem felsorolni sem lehetséges. Volt sok jó és néhány rossz dolog, de az biztos, hogy olyan, mintha 100 év telt volna el.

Az elmúlt 4 évben megszünt a Duodecad, azaz a Docler Holding kiköltözött Luxemburgba, ahová én nem mentem. Dolgoztam újra játék fejlesztőként, majd ismét a Docler Holdingnál, ma már a Docler Holding S. á R. L. Magyarországi Fióktelepénél, amit leírni is hosszú.

Elkezdtem komolyan sportolni, majd meghíztam. Abba maradt az Airsoft, habár újfent nagyon hiányzik.

Mindez lehet érdekes és fontos is, de ami igazán számít, megszületett a fiam! Ádám, igazi kis rosszcsont, aki folyton vigyorog. Azt hiszem a legfontosabb dolgot sikerült elérni az életemben.

Természetesen az anyukájával össze is házasodtunk és mind a mai napig boldogok vagyunk. Mostmár hármasban, sokkal boldogabban.

Hatalmas tervek előtt állunk, hisz a világ nagyot változott, az idei bónuszunk a tavalyi teljes fizetésem, ami óriási lehetőségeket ad, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az ingatlan árak elszaladtak. Meglátjuk mi lesz.

Nézzük csak, mi van még … rengeteg minden … de talán a legfontosabba(ka)t már említettem. Ha minden jól megy, és lesz energiám, akkor még fogok írni, habár dolgozom egy könyvön is … igaz, nagyon lassan, nagyon keservesen, de az is le foglal.

Ultrabalaton 2017

Szeretnék újra sportolni, hátha sikerül idén is körbe tekernem a Balatont, ahogy az történt 2016 -ban, majdnem sikerült 2017 -ben és erőssen hopponáltunk 2018 -ban. Idén neki futunk újra, és ha minden jól jön össze, akkor most egy kicsit nagyobb létszámban futunk neki.

Talán a “legrosszabb”, hogy elkezdtem videókat gyártani és vadul fényképezni. Drónom viszont nincs. Volt, de miután elütöttem vele a feleségem, eladtuk és megfogadtam, jó ideig nem veszek másikat.
https://www.twilek.hu/youtube

Azt hiszem ennyi … legalábbis mára… reméljük a következő nap hamarabb eljön.