Blog?! WoW blog!

World of Warcraft
World of Warcraft

Hát igen, eljött az a pillanat is, amit nem is vártam még én sem. habár annak idején már írogattam kisebb novellákat (mind erőszakos Armageddonos volt (az egy szerepjáték (kép lent)) de ezek régen voltak, ormótlanok voltak, és hát, hogy is mondjam, még fiatal voltam. Nem mintha most jobb lenne, de talán szedtem fel egy kicsit kedvenc írómtól: Wayne Chapmantől.

Remélem irományommal nem hozom Őt kínos helyzetben (ha már itt megemlítettem) és félelemmel vegyes izgalommal várom a holnapot, hogy meglássam irományom, amit így a világnak adok elég-e ahhoz, hogy egyszer én is azt mondhassam: Alkottam.

De még nem is beszéltem arról, mi készül, habár kitalálni azt hiszem nem lehet olyan nehéz. Blog formájában elkezdtem leírni egyik World of Warcraftos karakterem életét. Egy papét, akit megkedveltem, akivel eléggé sok hányattatáson mentem át, és aki azt hiszem egyszer majd hasonló lehet (ha máshol nem, hát az én szememben) a sötét dalnokhoz.

Minderről a http://wow.twilek.hu weboldalon olvashatsz, ha eddig el nem vettem a kedvedet. Kattints és csodálkozz, az internet mi mindent elbír. Apróbb botlásaimról kérlek tudomást se vegyél, nagyobb melléfogásaimról pedig megköszönöm ha értesítesz!

Kalandra fel!

http://wow.twilek.hu

Armageddon 2092 Mars