Egy új jövevény.

Hát nagy az öröm a házunk táján, ugyanis 1 nagyon aranyos fiú kiscica került hozzánk. Nagyon édes, nagyon játékos és nagyon szép.

Nem nagyon tudtunk neki nevet adni, de hát mint mindig most is az élet szállította a megoldást. Az első este a Berni hozott nekem vacsorát a kismacska pedig azonnal megőrült. Minden erejét bevetve (azért van neki), hatalmas nyávogások közepette próbált a tányérhoz jutni, és mindent felfalni belőle. Természetesen kapott egy kicsit, csevapcsicsa volt, 3 at meg is evett ott helyben, mire a hiszti kicsit abba maradt. Ezért el is neveztük Zabinak, a zabbancsból rövidítve. Remélem mondanom sem kell, hogy sem erre, sem semmi másra nem hallgat, tehát átlagos, normál cica.

Zabi

Természetesen azonnal megszerettük és szerencsére neki sem kellett sok idő, hogy hozzánk szokjon. Azóta a nővérét kitúrta a saját ágyából 🙂

Sajnos szegénykémnek baj van a jobb szemével, ami a képen nem látszik, de reméljük, hogy az orvos még ki tudja kezelni, de azért nem komoly.

Szóval Zabi nagyon aranyos, nagyon hálás, bújós, játékos cica, aki képes hajnal 3:40 kor is átrohanni az emberen 🙂

 

Noh, de hogy ne csak állandóan a macskákról beszéljek, ma kicsit World of Tanks –oztunk, ráadásul 3 an! Jött Xenoon egyik ismerőse Tiger I el, így 2 Tiger I és 1 Pantherrel tudtunk menni. Hát … lehengerlő volt 🙂 nem csak nekünk de az ellenségnek is. Ezt a játékot nagyon eltalálták a készítők. Egyszerű, de nagyszerű, érdemes kipróbálni, főleg mivel ingyenes lesz (mikró tranzakciós, tehát ha akarsz vehetsz goldot, de anélkül is ellehetsz).

Nahh és most jöhet a Vámpírok kora című film, amit a szomszédasszony le is húzott egyből. De hát neki sok minden nem tetszik 🙂 kíváncsian várom.

Daybreakers