Juj .. ITT VAGYOK!

Hát ha bárki is azt hitte, hogy itt a vége és bezár TwILeK nagyszerű blogja, tévedett! Itt vagyok, csak kicsit összecsaptak a hullámok.

Tegnap egész nap a szervert konfiguráltam, mert egymás után törik fel az FTP accountokat (köztük az enyémet is), és teszik tele szeméttel a weblapokat. Marha idegesítő, aztán lehet könyörögni a Google nak, meg sok másik weblapnak, hogy ugyan ne jelentsenek ártalmas webhelynek. Nem mondom nem rossz dolog, csak valahogy könnyebben meg kéne tudjak szabadulni a jelzéstől …

Tegnap még tankozni sem tudtam … semmit 🙂 viszont néztünk este kicsit filmet a sárkánnyal 🙂 Egy kevés Star Trek Enterprise-t. Eleinte ez a sorozat nagyon nem tetszett. Azt hiszem az első évad első részét néztem csak meg. Aztán hallottam még róla és felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy elkezdtem megnézni. Mikor megtudtam, hogy a 4. évad az utolsó, elszomorodtam. Jó sorozat, igényes és ugyan azt az utat követi, amit az eddigi Star Trek ek, azaz nem erőszakos, nem félelmetes.

Star Trek Enterprise

Nekem nagyon bejött, javaslom mindenkinek, aki szereti a Star Trek világát, vagy a jó családi Sci-fi ket, nah meg nem mellesleg durva nők is játszanak a filmben, köztük pl Jolene_Blalock, mint modell. Az első résznél kicsit idegesített is, hogy nagyon rámentek erre a szex dologra … de aztán elmúlt 🙂
Az egész sztori az első Enterprise idején játszódik, a Csillagflotta még gyerekcipőben, a Bolygók Egyesült Föderációja még nem is létezik, alig 100 évvel azután, hogy a Vulkániak először léptek a földre (Kapcsolatfelvétel). A sorozatban az embereknek "kezdetlegesek" a cuccaik, nem ismernek semmit, minden újdonság, mindezt persze, azért igényesen megcsinálva. Érdekes megismerni ezt a korszakot.

Ma meg jött a WoW 🙂 végre egy nagyon kemény csapattal mentünk, ahol nem azt éreztem, hogy tökölünk, hanem attól féltem, hogy én rontok el valamit. 1-2 HC bosst ütöttünk csak le, mert ugye a cél a Lich King volt HC ban. 22:00 kor már ott is álltunk a király előtt. Pár try, de hát ez nem a nahh nyomjuk le, aztán menjünk fight. Már P1 is érdekes, és kell hozzá csapatmunka és komoly oda figyelés.

The Lich King

Vasárnap megyünk és lelökjük a padlóla de dulván!