Macskák

Itt a vasárnap és egész jól indult. Korán útra keltünk, hogy elintézzük a nagybevásárlást. Úgy döntöttünk megvesszük a szoba biciklit. Indulás előtt a szomszéd átjött a kismacskával, akinek szerencsére úgy néz ki semmi baja. A pocakja nem duzzadt és már nem is érzékeny. Wczett 2 szer is, valószínűleg ez volt a baja. Ez a pici kis fekete borzalmasan aranyos.
Az orvos még nem látta, de az is meglesz még ma, nagyon remélem, hogy mindent rendben talál.

Hát a bevásárlás. A Coraban persze pont ma nem volt szoba bicikli, úgyhogy el kellett menni a Decathlonba. 5 perc. Ennyi idő alatt lett meg a bicikli. A kiszolgálás remek volt. Fogták és kihozták a kocsihoz, mindenki mosolygott, úgyhogy minden szuper. Nah aztán jött az összeszerelés. Az útmutató az kimaradt a csomagból, de megoldottuk, elkészűlt. Ketten beletekertünk vagy 700 métert és kis is döglöttünk 🙂

Juj a hatalmas, óriási technológiáról majdnem elfelejtettem szólni. Az RSS Push Enterprise Serverről 🙂 Ma van az első próba menete és úgy néz ki tökéletesen működik. Egy komolyabb RSS-t állítottam be. Nagyon szépen töltögeti le és küldözgeti a leveleket az új hírekről. Jól működik, hála az RSPS technologiának!