Apuskám! A puskám!

minden kisfiú álma, hogy ha felnő hős lesz, katona, vagy űrhajós. Persze én is állandóan fegyveresdit játszottam a pajtásokkal kiskoromban, azt képzelme, hogy az egyik G.I. Joe vagyok. Felnőve aztán már Tengerészgyalogos vagy S.E.A.L. kommandós akartam lenni, de persze mint oly sokan mások én is teljesen alkalmatlan lettem volna erre a rettenetesen kemény életre.

Persze a “hülyeség” nem múlt el, így csak sóvárogtam arra, hogy egyszer én is olyan valaki leszek aki fegyvert fog, ha az a parancs és teszi, amit egy katonának tennie kell. Itt Budapesten a Stormregionnél találkoztam először az Airsoft fogalmával, és azonnal fel lelkesültem! Egy felnőtt fegyveresdi, ahol a fegyverek élethűek és pár órára olyannál válhatok mint a profi katonák!

Azonnal belefogtam és egy Glock mellé egy Ak-47 est is vettem! Meg is volt az “induló” set Mosolygó arc a gyűjtemény aztán gyorsan gyarapodott egy M14 essel és a végén az új nagy kedvenccel egy M4 essel, akivel már pár éve gyűrjük egymást. Most a szerelőnél volt, de újra haza jött és mivel épp megnéztük a Battle Los Angelest megint (a Berni nagy örömére Mosolygó arc) kicsit elővettem (hogy becézgessem, simogassam Kacsintó arc)). Igazából az asztalon volt a régi hálóm, amit sok mindenre nem tudtam használni és eszembe jutott, hogy kellene egy kis “álcázás” a fegyverre, mivel az éles fekete vonalak eléggé figyelem felkeltőek tudnak lenni. Kicsi vágással sikerült rá “szerelnem” a fegyverre:

IMG-20110904-00010

Ez egy M4 Tactical karabély, egy egyszerű Red Dot al és taktikai szíjjal, amit az USA hadserege használ ilyen olyan alakulatoknál. Nagyszerű puska,kényelmes, könnyen kezelhető, a szíj illeszkedik hozzá és a Classic Army Airsoft verzió kellően megbízható is. A kezeléséhez sem kell túl nagy ész (persze bonyolultabb mint a szokványos AK, de hát modernebb is.)

Remélem holnap már az FBI töri ránk az ajtót Mosolygó arc de attól még szép!