Az első nyugodt percek …

Hát újra itt, jó sok idő telt el, már már azt hittem én is, hogy nem lesz több bejegyzés, de most végre van egy kis időm leülni és írogatni valamit.

Nem is nagyon panaszkodhatok ám Mosolygó arc de kezdjük az elején …

Beköltöztünk! Végre valahára, megvan az új lakás, nagyon szép környéken egy szép kis lakás, ami azért annyira nem is kicsi, Bernivel néha néha keressük, hogy hol a másik.
Ma lett készen a konyhabútor, ami szerintem nagyon jó lett, szóval a lakás utolsó helyisége is elnyerte “végső” formáját. Már nagyon vártam, hogy meglegyen, mert kezdett kiborítani a herce hurca a lakás körül. Na nem mintha itt vége lenne, van még pár kör az építtetővel.

Noh, de beszéljek a lakásról? Persze, azzal lehet a legjobban hencegni Mosolygó arc Nagyon jó kis helyen van, reggel (már amikor van érkezésem, heti 1 szer Mosolygó arc) kimegyek a teraszra (5.7nm), ami meglehetősen jóra sikeredett. A kilátás a hegyekre, vagy a lakópark tágas utcájára néz, ami teljesen olyan, mintha valami üdülő körzetben lennénk. Így nyáron is kellemes szellő fújdogál, gondolom a táj és a szellős építkezés jótékony hatásaként. Mivel fedett a terasz sem az esőtől sem a napsütéstől nem kell félni, egyszóval a terasz az nagyon nagyon szuper!

A teraszra vezető szobában vannak a gépek Mosolygó arc már be is rendeztük, Foxnak hála összeállt a sarok számítógép asztal is, igaz, hogy a felszerelhető fa elemek 30% át a lomok közé száműztem, de így sokkal jobb. Persze még be kell lakni, puha lábtartóval és kényelmes elhelyezkedéssel. Berni asszonyság pedig megörökölte a régi, ámbár annál jobb (és belakott …) számítógép asztalomat (nah nem mintha ide költözne … megy az Éden Hotel döntője). Még azért itt van mit csinálni, hogy valóban olyan lakájos legyen a hely, de már elvagyok.

Ezután jön vagy a konyha, amit már említettem, vagy a nappali, jöjjön a nappali. Hát az nagy Mosolygó arc szerencsére, néha izgultam, hogy kicsi lesz, de nem az, el lehet férni, habár sajnos még mindig van benne 5-6 doboz, amit nagyon rövid úton el szeretnék távolítani. A Retz-ből sem jött meg a rendelt nappali bútor és azt mondták, hogy ezen a héten biztos nem, talán, esetleg a jövő héten … így már 9 hétre nyúlt a 4-6 hetes várakozási idő. Szombaton megyünk is az Ikea-ba, megnézni van-e hasonló árban valami ugyan ilyen, és elhozzuk onnan, mert ez azért bosszantó. Na, de térjünk is vissza a jó dolgokra. A Retz-ben vettük a kanapét, barna színben, marha kényelmes, amíg beteg voltam a Bernit ki is túrtuk onnan a macskákkal, tegnap este meg Ő minket Mosolygó arc El lehet rajta férni, éppen elfér Ő is a szobában, jól is néz ki és tényleg marha kényelmes, szóval abszolúte jó választás volt.

A kedvenc helyen a fürdő! Na az oltári. Végre sarok kádam van, amire már jó rég óta vágytam. Nagy, kényelmes, egy baj van csak vele, hogy egy kisebb afrikai ország havi vízfelhasználása kell egy egy feltöltéséhez Mosolygó arc de aztán lehet benne punnyadni, de nagyon. A csempe nagyon jó lett, tetszik, meleg, a burkoló aki csinálta értett a dolgához, szépen megcsinálta nagyon. Egyedül a mosógép ami nem tetszik ott, az ugye egy használt darab, de majd egyszer becseréljük valami profi digitális szuper ketyerére, most elég, hogy mos Mosolygó arc

Itt van még a hálószoba! Hát erről sok mindent nem lehet mondani, éppen akkora, amekkorának egy hálónak lennie kell. Nem kell fél órát zarándokolni az ágyig, közel a TV és a DVD lejátszó, szóval príma! Kellően szellőzik, mivel nincs itt más, nyugodtan lehet nyitva az ajtó a nappalira, kiváló. Egyetlen gondja van, hogy a tv szekrény, amit szintén az Ikea-ban vettünk (és nagyon szuper kis darab!) fordítva tettük fel a hát lapot, és a lyuk amin ki lehet vinni a DVD, stb. kábeleit, a szekrények mögött van Mosolygó arc szóval azt meg kell fordítani valamikor (gyanítom ez a valamikor most hétvégén lesz), csak félek, hogy eltöröm … aminek nem nagyon örülnék.

Ja, hát van még egy kis WC, de arról nem is beszélek Mosolygó arc

A konyha … azért ide vissza térnék, mert annak ellenére, hogy semmit sem tudok csinálni a konyhában, itt olyan szerkentyűk vannak, hogy csak na Mosolygó arc (kedves betörő, a szerkentyűk nem mozgathatóak, és a riasztó nagyon hangos). Az indukciós főzőlap a hab a tortán, de a mosogató gép is olyan … hogy kikapcsolni is alig tudtam Mosolygó arc szóval High – Tech minden, ahogy kell … a konyhabútoron több a világítás mint egy leszálló pályán, és nagyon jól néz ki! (szép fa burkolással … ah cuki Mosolygó arc)

Nos ennyi a lakás, a környék isteni, új építésű terület, nem ez a régi “kommunista” utcajárda, amikor felbolydul a környék, akkor is a lassan sétálgató, babakocsis anyukák a legdurvább forgalom előállítók Mosolygó arc, szépek a hegyek, ISZONYÚAN FRISS a levegő, nagyon jó!

Á, amit esetleg még érdemes lehet megemlíteni, az a Tesco. Igen, a Tesco: http://tesco.hu/aruhazak/aruhaz/197

Ez egy 21. századi Tesco, nyugati színvonallal! Meglepő, mert általában a Tesco a leghitványabb bevásárló központ, de itt valahogy intelligens a főnök és láttam 23:30 kor is oda fele sétáló embereket (mert hogy 0-24 a nyitva tartása). Elképesztő! Mosolygó arc

 

Hát ennyi a lakásról, remélem hamarosan, sűrűbben jelentkezem majd!