A gépszíj fogságában

Hát elkapott (habár ki tudja meddig tart), most hogy tele ettem magamat amerikai palacsintával (nyami!), nem tudok leállni! A progi neve: Windows Live Writer. Ez még a weblap hátterét is ide varázsolta nekem a Windows Live Writer beállítás varázsló futtatása után!

Fura dolog ez a blog, én írom, te olvasod, és közben mindketten azt keressük mi is az értelme. De gyanítom az egyszerű szórakoztatáson kívül semmi. Én nem unatkozom míg leírom, te meg szórakozol az ökrön aki gépel 🙂

Azt már úgy kezdem kapizsgálni, hogy sokat nem szabad írni, mert az ember nem olvassa végig, és sokszor sem szabad írni, mert akkor meg nem érdektelenné válik a dolog.

Kicsit még barátkozok ezzel a Windows Writer el, kíváncsi vagyok a telefonon milyen program lesz, bloggolni sokkal jobb az ágyikóból, mivel a billentyűzet se túl kényelmes majd legalább nem írok olyan sok mindent. Érdekes a progi javítja a helyesírásomat (mindenki nagy örömére) … de a Live Writer, Blog szavakat nem ismeri fel, pedig ehhez eléggé sok köze van.

Holnaptól lesznek képek is, meg minden jóság, szép formázott szövegre viszont senki ne számítson, ahhoz még évek kellenek 🙂

Addig is jó olvasgatást!