Szabi!!!!

Igen! Elkezdődött a szabadság, egészen Január 3. ig itthon leszek. Persze a pihenést mivel kell kezdeni? Egy kis munkával Mosolygó arc de úgy néz ki azzal most végeztem, úgyhogy kezdődhet a normális pihi.

Holnap megyünk az én drága húgocskám szalagavatójára. Már várom, nagylánylett a kis pisis Kacsintó arc el se hiszem. Remélem az érettségi is simán megy majd neki.

Vasárnap pedig Bécs! Karácsonyi vásár! Már azt is várom, nagyon nagyon remélem sikerül találkozni Ágosttal, nagyon régen láttam már. Pár telefonváltáskor jókat röhögtünk Mosolygó arc rá is vett, hogy Panzer Generalozzak Mosolygó arc újra.

Na de nézzük a filmeket. Aki azt hitte nem néztem egyet sem, az tévedett.

Shrek A vége fuss el véle. Eléggé vegyesek az érzéseim. Sokkal jobb, mint az előző részek, de hát köze sincs az 1. részhez (tudom, tudom, a folytatás mindig rosszabb, mint az első rész, csak hogy ez azért sok helyen nem igaz (Star Wars IV, V, VI, Vissza a jövőbe I, II, III, stb.). Hát sokat nem mondhatok, kicsit visszaemlékezés az előző részekre, de nagy durranás nincs benne. Aki Shrek fan, annak érdemes megnézni egyszer.

A másik film, a Pancser Police. Még nem sikerült végig nézni, mert munka volt Mosolygó arc de nem tűnik rossznak. Kemény vígjáték, habár pár poén kicsit erőltetett, de mindenképpen érdemes megnézni annak, aki szereti Mark Wahlberget és Will Ferrellt, akik a 2 főszereplő.

Javaslom a filmet azoknak, akik szeretnének nevetni kicsit a két balféken.